De Leidingsploeg

 

Onze leidingsploeg

Bijna elke zondag komen onze kinderen samen voor een namiddag vol pret binnen onze Chiro.

Onze leiders en leidsters zorgen ervoor dat deze kinderen en jongeren veel leuke en boeiende momenten kunnen beleven.

Maar daar blijft het echter niet bij: Leidingskring op vrijdagavond, de Chirofeesten, de verschillende fuiven, het minikampleefweek, het jaarlijkse bivak en zoveel meer.... Daar kruipt allemaal behoorlijk wat tijd in.

Veel van onze leiding studeert nog en heeft tijdens de drukke periodes dan ook nog eens examens. Anderen zetten hun eerste stappen in de arbeidswereld of zijn nog op zoek naar de ideale job. Allemaal dingen die serieus wat energie en tijd vragen... Maar toch vinden onze leiders en leidsters het de moeite waard om voor uw kinderen toch nog de tijd te zoeken om zich binnen de Chiro te engageren!

Natuurlijk beleven ze daar zelf ook veel plezier aan: ze kunnen in hun groep dingen uitproberen, van alles organiseren en samen uitgaan. Boeiende dingen allemaal!

Leiding zijn is een beetje een evenwichtsoefening, maar al die tevreden kinderen en jongeren - en hun ouders - maken het allemaal de moeite waard!

Chiro Achter Olen wil garant staan voor kwaliteit, spelverbetering, plezier en kennis over het ganse chiroverhaal...

 

Groepsleiding : Ruben Huyskens, Emma Dominicus en Caro Soontjens
Ruben, Emma en Caro zijn het aanspreekpunt voor zowel ouders als leden, maar ook voor de leidingsploeg. Ze zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt.

De leidingsverdeling van 2017-2018 komt binnenkort online!