Inschrijvingen Chirokamp 12/05

INSCHRIJVINGEN CHIROKAMP

12/05 van 17u-18u

Kijk jij ook al zo uit naar het Chirokamp? Vergeet je zeker niet in te schrijven!

Er is slechts één inschrijvingsmoment voor het kamp! Dit maakt het voor ons veel eenvoudiger dan wanneer er iedere week van juni nog enkele inschrijvingen bijkomen. Kan je op zondag 12 mei toch niet komen, dan mag je de inschrijving al op voorhand binnen brengen.

Hieronder staat er een medische fiche die je kan invullen. Deze breng je dan samen met het geld voor 12 mei bij de leiding.

WAT KOST DAT?

€130 vanaf sloepi’s / €65 voor clubbers

Breng zeker op 12 mei ook je papieren van de ziekenkas al mee. Dan worden deze daar al ingevuld en kunnen ze dus niet verloren gaan achteraf! Verder laten wij op 12 mei enkel inschrijvingen toe voor het VOLLEDIGE kamp, dus 5 dagen voor de clubbers en 10 vanaf de sloepi’s. Wanneer leeftijdsgenootjes het kamp vroeger verlaten en weer naar de ouders keren, maakt het dit alleen maar moeilijker voor de kinderen met heimwee. Eventuele uitzonderingen kunnen wel besproken worden met de groepsleiding. Gelieve hier dan wel achter te informeren voor 12 mei. (Gebeurtenissen na 12 mei die invloed hebben op het kamp zijn natuurlijk een andere zaak)

Deadline om uniformen aan te kopen via de chiro zelf is 26 mei, je kan nadien natuurlijk altijd zelf terecht bij de Banier.

 

Wij hebben er in ieder geval al superveel zin in!