Verdeling Clubbermeisjes 2018-2019

Liefste Clubbermeisjes, beste ouders,

 

Dit chirojaar zal er zowel voor jullie als voor ons een beetje anders uit gaan zien. Vanwege het grote aantal inschrijvingen vorig jaar bij deze jongste groep, werd er dit jaar in het aantal leidsters voorzien in de mogelijkheid om zowel de leden als de leiding in te delen in twee gelijke groepen. Omwille van praktische redenen en de veiligheid van de leden, maar ook met oog op het groepsgevoel en speelmogelijkheden, hebben we dus besloten om deze indeling te laten doorgaan.

Wij stellen jullie graag voor aan de twee allernieuwste groepen van Chiro Achter-Olen: De Clubbermaantjes en de Clubbersterretjes!

Wat betekent dit?

Deze twee groepen worden zo goed mogelijk gemaakt op basis van de inschrijvingen en de keuzes die jullie ons doorgeven (daarover later meer). Elke groep heeft vijf supertoffe leidsters, deze verdeling maken we, samen met de verdeling van de leden, bekend na 18 november 2018. Deze datum is de eerste chirozondag dat we niet langer als één grote groep zullen samen spelen.

De Clubbermaantjes en de Clubbersterretjes worden vanaf dan gezien als twee aparte groepen doorheen het chirojaar, als ook op Minikamp en op Chirokamp.

Wat kan ik doen?

Wat we graag, vrijblijvend, van jullie vragen is een mailtje met de naam van jullie dochter én maximum twee namen van andere leden waar zij zich goed bij voelt. We willen zo goed mogelijk rekening houden met deze informatie bij de indeling van de groepen, maar we zijn er zeker van dat het twee superleuke groepjes worden en we doen er alles aan om hen een tof chirojaar te bezorgen.

We zouden dit graag ontvangen VOOR 14 NOVEMBER 2018. Wanneer we voor deze datum niets van jullie horen, nemen we jullie dochter op in de indeling zonder voorkeur van medeleden. De leden krijgen op zondag een herinneringsbriefje mee van ons, en je kan deze informatie ook vinden op de website. Na deze datum wordt de verdeling gemaakt en willen we ons hier graag aan houden voor de rest van het chirojaar.

Is je dochter nog niet ingeschreven? Bezorg ons dan deze informatie samen met het inschrijvingsformulier, dat te vinden is op de website bij ‘info’ à ‘Nuttige formulieren’.

e-mail adres: lore.cambre@hotmail.com

 

We hopen hierbij op jullie begrip.

Wij kijken alvast uit naar een super leuk chirojaar!

 

Lore, Fien, Lune, Marte, Joyce, Ineke, Silke, Elise, Tess en Anouk.